Productiebedrijf Networks is opgetogen begonnen aan het tweede seizoen van ''De Klas van '81'' voor de NTR, Nederland 2. In dit programma gaan leraren op zoek naar leerlingen die tussen 1980-1995 bij hen in de klas zaten, om te ontdekken wat er van ze terecht gekomen is. Voor dit nieuwe seizoen is Networks op zoek naar enthousiaste, betrokken leraren die aan dit programma willen meewerken.

In elke aflevering staat een leraar centraal. Deze gaat op zoek naar een of meerdere leerlingen uit klas 5/6 (groep 7/8) die hij/zij jaren geleden heeft onderwezen en graag terug zou willen zien. De leerling geeft de leraar een kijkje in zijn of haar dagelijkse leven en ze halen herinneringen op met elkaar. Ken je een (oud-)leraar die het leuk zou vinden om hieraan mee te werken, of ben je zelf geïnteresseerd, stuur dan een e-mail o.v.v naam, contactgegevens en basisschool+klas naar lisanne@networks.nl.

Afleveringen van het vorig seizoen zijn te bekijken op Uitzending gemist

De klas van 81

VorigeNederlands excellente scholen
VolgendeVoortgezet onderwijs prioriteit in Almere
Reacties (2)
Gebruiker
Judith Fatehmahomed
18-2-2014

Ik sluit me helemaal aan bij Nathalie groen-peperkamp het zou onswijs leuk zijn als meester tol erbij kan zijn dat maakt het helemaal kompleet

Vriendelijke groet,

Judith fatehmahomed

Gebruiker
Nathalie Groen-Peperkamp
18-2-2014

Via deze weg (al ben ik een oud leerling) ben ik (en veel van mijn oude klasgenootjes) op zoek naar onze geliefde meester Tol. Wij hebben deze oud leraar van Burgemeester Monchyschool te Den Haag (welke aan de Steenwijklaan zat) als zeer prettig en lief ervaren en vaak hebben we het op facebook over hem. Wij (groep 8 uit 1988) zouden heel heel en dan ook heel graag met meester Tol een reünie willen hebben. Ik hoop uit het diepste van mijn hart dat dit nog eens gaat gebeuren. We waren een leuke klas bij elkaar!
Vriendelijke groet,

Nathalie Groen-Peperkamp

Laat een reactie achter