De Vereniging van Nederlandse Gemeenten heeft een adviesgids ‘Elementen van samenwerking’ uitgebracht die bestuurders, managers en beleidsmakers inzicht geeft in hoe zij samen jongeren in kwetsbare posities kunnen helpen. Deze adviesgids is het resultaat van acht regionale bijeenkomsten en een groot landelijk congres op 28 maart 2013 en kan ook interessant zijn voor schoolbesturen (in het vso).

Met veel professionele partijen ondersteunt de VNG jongeren in kwetsbare posities in de domeinen onderwijs, arbeidsmarkt en zorg. Beleidsmakers, managers en bestuurders kunnen voordeel hebben van dit overzicht van elementen die er toe doen bij het samenwerken voor jongeren. Opgehaald in veel regio’s en tijdens de landelijke werkconferentie in 2013. Het netwerk heeft gretig tips gegeven en de opsomming is veelomvattend. Deels naar verwachting, deels verrassende punten. Laat u inspireren!

De adviesgids is hier te vinden onder "Praktijkvoorbeelden".

VorigeMeer dan 40000 handtekeningen tegen volle klassen
VolgendeBasisscholen komen in 2025 10000 leraren tekort
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter