21 januari 2013

De PO-Raad heeft met de vakbonden overeenstemming bereikt over aanpassingen op de CAO PO 2009. In deze nieuwe cao zijn afspraken gemaakt over een persoonlijk professionaliseringsbudget en verplichte registratie voor schoolleiders. Ook is de tekst aangepast aan veranderde regelgeving, zijn fouten verbeterd en onduidelijkheden verhelderd. Ten slotte is overeengekomen dat we het komende jaar over een geheel vernieuwde cao voor 2014 gaan praten, die aansluit bij de moderne arbeidsverhoudingen in het primair onderwijs.

Leden van de PO-Raad kunnen tot en met 6 februari stemmen over het onderhandelaarsakkoord. Zij krijgen daarover deze week bericht.

Trefwoorden: Werkgeverszaken, CAO

VorigeVerzet is zinloos. Sociale media horen bij de jeugdcultuur
VolgendeStraf voor vader die zegt 'sla terug'
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter