Uit cijfers van De Landelijke Vereniging voor Studiebegeleidingsinstituten (LVSI) blijkt dat de vraag naar, en het aanbod van, huiswerkbegeleiding voor scholieren de afgelopen jaren flink gestegen is. Door de stijging van het aantal huiswerkbegeleidingsinstituten, en de daardoor verzadigende markt, is een professionaliseringsslag in de branche gaande.

De branchevereniging LVSI heeft kwaliteitscriteria en een keurmerk voor huiswerkbegeleiding en bijlessen ontwikkeld. Vijftig professionele instituten, verspreid over zo’n 130 locaties in Nederland dragen dit keurmerk. Steeds meer ouders hebben behoefte aan zekerheid wat betreft de kwaliteit van de huiswerkbegeleiding en de vraag naar dit keurmerk wordt steeds groter. De huiswerkinstituten zien zich steeds meer genoodzaakt om zich aan te sluiten bij de branchevereniging om op die manier transparant te zijn voor de klanten betreft de geboden kwaliteit.

Voor meer informatie, zie: http://www.lvsi.nl/

VorigeBasisscholen Noord-Nederland maken inhaalslag
VolgendeOuders willen dat school streng is, maar niet voor hun eigen kinderen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter