De context van het onderwijs

Bij de keuze van te verkennen themas of uit te voeren experimenten vind Kennisnet Innovatie co-creatie met het onderwijs van groot belang. Om bij die brainstorm sessies met onder andere de #4T2 denktank de relatie met de huidige onderwijscontext goed te kunnen vasthouden hebben we een zogenaamd visueel anker ontwikkeld.

In samenwerking met JAM hebben we een visualisatie gemaakt van de context van het onderwijs, haar omgeving, de actoren om het onderwijs en de onderlinge relaties. In deze animatie praten we je door de visualisatie heen en lichten we toe hoe wij naar die onderwijscontext kijken.

Op welke actor, relatie of deel van de omgeving heeft een vernieuwing impact? Wat verandert er en voor wie? Wij hebben gemerkt dat dit helpt bij het beter uitwerken en plaatsen van een nieuw idee of concept. We hopen dat jij er ook door geholpen wordt en staan altijd open voor terugkoppeling, aanvullingen of opmerkingen naar aanleiding van het visuele anker.

VorigeDe Kinderboekenweek op Kids.kennisnet.nl
VolgendeVolkskrant Basisscholen zullen nog meer moeten snijden
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter