11 september 2012

De PO-Raad heeft met 3 werknemersorganisaties in het primair onderwijs (CNV Onderwijs, FvOv en AVS) een open brief verstuurd over de toekomst van de sector. Het primair onderwijs loopt het risico dat een nieuwe regering weer nieuwe beleidslijnen gaat uitzetten, waarmee de huidige lijnen in de scholen onder druk komen te staan en daarmee de kwaliteit van het onderwijs voor leerlingen. De gezamenlijke open brief is vóór de Tweede Kamerverkiezingen van 12 september gestuurd naar media en politici.Trefwoorden:

Goed bestuur, Werkgeverszaken

Relevante bestanden: Open brief sociale partners september 2012

VorigeScholieren leggen politici het vuur aan de schenen via webconferencing
VolgendeNederland kiest voor investeren in primair onderwijs
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter