31 augustus 2012

De Lucas Academie biedt de mogelijkheid om binnen 2 uur veel meer te weten te komen over de onderwijsideeën van de politieke partijen. Het Lucas Onderwijsdebat is op donderdag 6 september van 19.00 tot 21.00 uur op het Edith Stein College, Louis Couperusplein 33, 2514 HP Den Haag.
Aanwezig zijn de (kandidaat-)Kamerleden: Ton Elias (VVD), Tanja Jadnanansing (PvdA), Dave Ensberg-Kleijkers (CDA), Manja Smits (SP), Paul van Meenen (D66) en Niels van den Berge (GroenLinks). Kritische vragen worden gesteld door: Kete Kervezee (voorzitter PO-Raad), Sjoerd Slagter (voorzitter VO-raad), Patrick Banis (vice-voorzitter CNV Onderwijs) en Hein van Asseldonk (vice-voorzitter Lucas Onderwijs).
Iedereen is welkom. Graag vooraf inschrijven.

Relevante links:Lucas Onderwijs Debat op 6 september 2012

VorigePodcast 08 Crowdfunding in het onderwijs
VolgendeIn gesprek met Hans de Zwart over de maatschappij als platform voor het leren
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter