Podcast 08 Crowdfunding in het onderwijs

Crowdfunding is een relatief nieuw fenomeen, vooral bekend van de website kickstarter.com. Maar wat is het en belangrijker nog, leent het onderwijs zich voor crowdfunding? Liggen hier mogelijkheden? Daarnaast hebben we in deze podcast een speciale gast. Sander van Acht van Spons.nl zit aan tafel en met hem hebben we het over onderwijsinitiatieven dit juist buiten het onderwijs ontstaan.

Bij deze aflevering zitten aan tafel: Michael van Wetering (Kennisnet Innovatie), Olaf de Groot (Expertise), Frans Schouwenburg (Expertise), Lucas Raggers en Wietse van Bruggen (Kennisnet Innovatie). Als speciale gast hebben we Sander van Acht van spons.nl.

Abonneren en reageren

Wil je reageren op de podcast? Heb je een vraag? Dit kan in de reacties van dit artikel of via Twitter. Abonneer je in iTunes op de Kennisnet Innovatie podcast. Zodra er een nieuwe aflevering is, wordt deze automatisch gedownload.

VorigeOntwikkeling normbedragen onderwijshuisvesting geanalyseerd
Volgende6 september Lucas Onderwijsdebat
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter