Als de publieke ict-partner voor het onderwijs vindt Kennisnet het belangrijk om politiek en onderwijs met elkaar in contact te brengen op een eigentijdse manier. Daarom organiseren we in de aanloop naar de verkiezingen in september een nieuwe serie van Politiek Dichtbij. Hiervoor zoeken wij leerlingen in het voortgezet onderwijs (bijvoorbeeld in het kader van Maatschappijleer of Nederlands) die over onderwerpen als ict en innovatie in het onderwijs en onderwijs in de 21ste eeuw willen debatteren met politici. Het debat vindt plaats via videoconferencing en wordt live uitgezonden via internet.Op de agenda staan de volgende sessies:

Maandag 3 september

10.00 “ 12.00 Tanja Jadnanansing (PVDA)

13.30 “ 15.30 Paul van Meenen (D66)

Dinsdag 4 september

09.30 “ 11.30 Manja Smits (SP)

Donderdag 6 september

10.00 “ 12.00 Lisa Westerveld (GroenLinks)Vrijdag 7 september


09.30 “ 11.30 Michel Rog (CDA)

13.30 “ 15.30 Harm Beertema (PVV)

Kennisnet is voor elk debat op zoek naar 2 scholen. Het debat bestaat uit twee debatronden van ca. 15 minuten. Het totale programma duurt ongeveer 1,5 uur. Wil jij met een groepje van minimaal 6 leerlingen deelnemen aan één of meerdere debatten? Stuur dan een e-mail naar pers@kennisnet.nl.

Meer informatie over Politiek Dichtbij

VorigeBeoordeling financiele positie schoolbestuur is maatwerk
Volgende16 lestips voor de Tweede Kamerverkiezingen in de klas
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter