17 augustus 2012

Ook de PO-Raad wordt de laatste tijd vaker benaderd door schoolbesturen, die te maken hebben met gemeentelijke bezuinigingen op het leerlingenvervoer, maar ook op andere beleidsterreinen. Wij maken ons zorgen over deze signalen en zullen de situatie nauwlettend volgen.
Het Algemeen Dagblad melde op 16 augustus dat gemeenten zo rigoureus snijden in het budget voor het vervoer van leerlingen dat de kans groot is dat leerlingen met een beperking niet meer naar school kunnen. Verschillende media hebben hier aandacht aan besteed.


Trefwoorden:

Speciaal Onderwijs, Financiën

Relevante links:Leerling dupe van bezuiniging op busjesvervoer (AD) | 16 augustus 2012

VorigeHerzien toezichtkader speciaal onderwijs 2012
VolgendeVerkiezingsland
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter