Welke technologieën zullen in de komende 5 jaar op grote schaal doorbreken in het onderwijs? Over die vraag gaat het NMC Horizon Report. In deze podcast behandelen we de inhoud van dit gezaghebbende rapport en geven ook nog onze mening erover. We gaan het hebben over tablets, apps, games, AR, Gestures en PLEs.

Shownotes


• Download het NMC Horizon Report 2012 K-12 Edition

• Lees een Nederlandse samenvatting


Bij deze aflevering zitten aan tafel: Lucas Raggers (Innovatie), Michael van Wetering (manager Kennisnet Innovatie), Wietse van Bruggen (Innovatie) en Madelief Keyser (Innovatie)

Abonneren en reageren

Wil je reageren op de podcast? Heb je een vraag? Dit kan in de reacties van dit artikel of via Twitter. Abonneer je in iTunes op de Kennisnet Innovatie podcast. Zodra er een nieuwe aflevering is, wordt deze automatisch gedownload.

VorigeHuiswerk wordt klassenwerk en andersom
VolgendeBarstensvol ambities en ideeen Pabo Iselinge gestart met Het Leren van de Toekomst
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter