De eerste keynotes van Dé Onderwijsdagen 2012 zijn bekend. De keynotes bieden bezoekers verdieping in verschillende onderwerpen. Dé Onderwijsdagen 2012 vinden plaats in het WTC in Rotterdam op 13, 14 en 15 november 2012.

Keynotes

De organisatie van Dé Onderwijsdagen 2012 is er weer in geslaagd een aantal interessante sprekers voor je te presenteren:


• Dale Stephens deelt zijn unieke kijk op de toekomst van het onderwijs en innovatie

• Bas van der Veldt verzorgt een pittige presentatie waarbij hij aanwezigen en zichzelf een spiegel voorhoudtBekijk alle keynote-sprekersNieuwe opzet

Dé Onderwijsdagen 2012 vinden plaats volgens een nieuwe opzet. Het congres duurt 3 dagen in plaats van twee. Het programma op 13 en 14 november richt zich volledig op het hoger onderwijs. 15 november is speciaal bedoeld voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.


Over Dé Onderwijsdagen

Dé Onderwijsdagen is een ontmoetingsplek voor ict'ers, beleidsmakers en andere professionals uit het gehele onderwijsveld, van basisonderwijs tot hoger onderwijs. Het maakt duidelijk hoe samenwerking en innovatie tot resultaten kunnen leiden. Dé Onderwijsdagen is een jaarlijks congres dat wordt georganiseerd door SURF en Kennisnet.

Schrijf je in voor Dé Onderwijsdagen

VorigeWelke onderwijsleveranciers willen samenwerken met Hogeschool Iselinge bij Het Leren van de Toekomst
Volgende19 september Ledenbijeenkomst CAO PO
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter