21 praktijkvoorbeelden van sociale media in het basisonderwijs

Ben je op zoek naar handige praktijkvoorbeelden om (sociale) media in te zetten in je lessen? In het boek 'Sociale Media op de Basisschool' staan 21 voorbeelden, lestips en een stappenplan beschreven. Remco Pijpers (Mijn Kind Online) overhandigde het boek aan Frans Schouwenburg, sectormanager Kennisnet. De boeklancering vond plaats bij Kennisnet in Zoetermeer op 28 juni 2012.

Praktijkvoorbeelden en lestips

'Sociale Media op de Basisschool' verzamelt 21 praktijkvoorbeelden van professionals van leerkracht tot directeur die (sociale) media inzetten om leerlingen te inspireren. Ook vind je er 52 lestips terug en een stappenplan om sociale media in te zetten in het onderwijs.

Lees meer over het boek (dat ook gratis te downloaden is) in het Kennisnet Dossier Mediawijsheid

VorigeCertificaten Fries voor verpleegkundestudenten
VolgendeColumn de laatste van >150 columns
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter