Verwondingen gedropte leerling vallen mee

Maandag 25 juni 2012 zou zich een drama hebben voltrokken tijdens een dropping van Nederlandse jongeren in het Duitse Heimbach. Het blijkt echter mee te vallen. Dat meldt de website van BN DeStem.
Een 15-jarige leerling uit de derde klas van het Ortho Pedagogisch Didactisch Centrum 't Nijrees uit Almelo liep tijdens de dropping een gekneusde heup op. Samen met een andere jongen, die inmiddels hersteld is, viel hij twee drie meter naar beneden.

Dinsdag heeft de school alle betrokken ouders via een brief genformeerd over de gebeurtenissen. Volgens woordvoerder Richard Kerver bleven de leerlingen tijdens het ongeluk rustig. Donderdagochtend keren zij terug van hun schoolreisje. De gewonde leerling is al eerder naar huis gegaan.

Nationale Onderwijsgids

VorigeMethodes en multitools
VolgendeCertificaten Fries voor verpleegkundestudenten
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter