ROC Nijmegen kiest drukbezette MBO uitblinker

De landelijke verkiezing van de MBO-uitblinker zal donderdag 11 oktober 2012 plaatsvinden. Steeds meer mbo-scholen maken de laatste tijd hun eigen MBO-uitblinker bekend, die de eigen school tijdens de verkiezing in oktober zal vertegenwoordigen. Djeynaba Tamboura is uitgeroepen tot MBO-uitblinker van ROC Nijmegen. Dat meldt de website van ROC Nijmegen.
Tamboura (26) is student aan de opleiding Helpende Zorg en Welzijn. Ze loopt stage bij kinderdagverblijf KION SamSam in Nijmegen. Haar praktijkbegeleider Jenny Grim prijst Tamboura, die twee kinderen heeft en pas vijf jaar in Nederland woont, omdat zij school, stage en gezin prima kan combineren.

Nationale Onderwijsgids

VorigeGewichtenregeling ingewikkeld en niet effectief
VolgendeGezocht Vraagstukken waar Kennisnet Innovatie mee aan de slag moet
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter