Cursisten van de opleiding Interieuradviseur ROC Nova College in Haarlem exposeren van 8 juni tot en met 1 juli in het ABC Architectuurcentrum Haarlem. Zij tonen onder meer gemoderniseerde modellen van de Steltman stoel' van Gerrit Rietveld, lampontwerpen en foto's van de Haarlemse Toneelschuur. De inrichting en opbouw van de tentoonstelling is geheel verzorgd door de cursisten.
Het begint een traditie te worden dat cursisten van de opleiding Interieuradviseur aan het eind van het cursusjaar hun werk tonen in het ABC. Dit jaar laten de eerstejaars in de vorm van een schaalmodel 1:3 een aantal moderne variaties zien op de zogenoemde Steltman stoel van Gerrit Rietveld.

De tweedejaars cursisten laten het resultaat zien van een project waarbij zij zich hebben gebogen over het ontwerpen van een drie dimensionaal werk in de vorm van een lamp. In de gang van het ABC worden interieurfoto's tentoongesteld die derdejaars leerlingen hebben gemaakt van en in de Haarlemse Toneelschuur en in het Figee Innovatie Theater.

De opleiding Interieuradviseur van het ROC Nova College in Haarlem leidt op tot functies in de woninginrichting branche. Cursisten leren alles over meubels, materialen, verlichting en accessoires om mensen te adviseren hoe zij de juiste sfeer in hun woning kunnen creren.

Nationale Onderwijsgids

VorigeEindtoets basisonderwijs volgend jaar begin februari
VolgendeBouw nieuwe brede school Maasbree vertraagd
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter