Deltion College Zwolle aan de slag met Lync 2010

Het Deltion College in Zwolle maakt als n van de eerste mbo-scholen van Nederland de overstap naar Microsoft Lync 2010. Dit is de meest recentelijk ontwikkelde software voor communicatieplatforms, zo meldt Computable. KPN Consulting assisteerde de school bij de overstap.
Met deze software worden studenten in staat gesteld om hun lesrooster via hun smartphone te bekijken, ze kunnen via de laptop documenten delen of op de tablet het lesmateriaal bestuderen. Waar studenten vroeger nog zo weinig mogelijk betrokken wilden zijn bij school en zelf wilden bepalen wanneer en hoe lang ze gingen studeren, willen ze tegenwoordig te allen tijde en overal in verbinding staan met school.

Het ROC Deltion College biedt opleidingen aan in drie verschillende sectoren: Techniek Vormgeving, Gezondheidszorg, Welzijn Sport en Economie Dienstverlening. Met name de ict-opleidingen van de school staan hoog aangeschreven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zij als een van de eerste onderwijsinstellingen deze service aanbieden.

Nationale Onderwijsgids

VorigeMeerderheid scholieren voorstander homovoorlichting
VolgendeYoung Science Investigators Cool Creations
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter