5 juni 2012

In aanloop naar de verkiezingen in september 2012 voert de PO-Raad een actieve lobby om de belangen van het (primair) onderwijs te behartigen. Zo hebben de lijsttrekkers een brief ontvangen over onze speerpunten voor de komende jaren: invoering Passend onderwijs, antwoorden op krimp, brede kindcentra, verdere professionalisering en gebruik ict. Uiteraard blijven toereikende financiering, betere onderwijshuisvesting en het versterken van de bestuurlijke kracht van de sector ook onze aandacht houden.


Trefwoorden:

Brieven aan politiek, Passend onderwijs, Krimp, Brede school, Professionalisering

Relevante links:Lees de briefLobby-update

VorigeOnderwijscafe onderwijs heeft behoefte aan beleidsrust
VolgendeVernieuwen roept weerstand op
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter