Iselinge Hogeschool neemt deel aan project van Kennisnet

Op 1 mei werd Iselinge Hogeschool in Doetinchem door Kennisnet geselecteerd als enige participant in het project Het Leren van de Toekomst. Het projectdoel is het versterken van de innovatiekracht van de pabo's met innovatieve ict-toepassingen en technologie voor toekomstgerichter onderwijs.
Dit project vindt plaats tussen mei 2012 en juni 2013. Met docenten, studenten en opleidingsscholen van Iselinge Hogeschool worden ervaringen opgedaan met nieuwe ict-toepassingen die het onderwijs innoveren en toekomstgericht maken. Met behulp van de ondersteuning van Kennisnet krijgt de hogeschool de beschikking over nieuwe technologische mogelijkheden en worden de docenten bijgeschoold.

Nationale Onderwijsgids

VorigeNieuw gebouw Montessori Lyceum Flevoland officieel geopend
VolgendeInformatievaardigheden verwerven hoe pak je dat aan
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter