Van 7 tot 16 mei is een delegatie van veertig Chinese studenten uit Guangzhou (China) te gast op de NHL Hogeschool in Leeuwarden.

De studenten uit China werken gedurende zeven lesdagen intensief samen met NHL-studenten bij het maken van verbetervoorstellen voor bedrijven in de regio. In gemengde teams analyseren de studenten de dienst van een bedrijf. Iedere groep presenteert zijn verbetervoorstel aan de jury, die onder meer bestaat uit een raad van de Chinese ambassade en de directeur van Guangzhou College.

De Chinese studenten leren tijdens de studiereis meerdere facetten van de Nederlandse en Friese samenleving kennen. Ze logeren niet alleen bij een Nederlands gezin, maar gaan ook zeilen, volgen een taalles en gaan Nederlands eten met mes en vork.

Nationale Onderwijsgids

VorigeScholen dit jaar onveiliger
VolgendePassend onderwijs niet controversieel in Eerste Kamer
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter