GGD Zuid-Holland Zuid organiseert Van 20 tot en met 24 augustus 2012 de tweedaagse zomercursus 'Plezier op School'. Tijdens de bijeenkomsten in Leerdam, Gorinchem, Dordrecht en Ottoland worden toekomstige brugklassers voorbereid op de overstap naar de 'grote school'.

De cursus is vooral interessant voor kinderen die op de basisschool moeilijk contact leggen met klasgenoten en wellicht worden gepest. Deze kinderen vormen een kwetsbare groep. Gedurende twee dagen gaan de jonge cursisten op basis van oefeningen en spelletjes aan de slag met contact leggen en voor jezelf opkomen.

Andere onderwerpen zijn bijvoorbeeld stemgebruik, oogcontact, houding en positief denken.

Nationale Onderwijsgids

VorigeAankondiging kennisgroep financien
VolgendeScholen dit jaar onveiliger
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter