Ouders en leraren van basisschool de Achtsprong in Zutphen zijn woedend over de vervuiling van het schoolplein. Op het schoolplein liggen onder andere glasscherven, blikjes, jointjes, gevulde condooms en gebruikte spuiten.

Daarnaast zijn de ramen beklad en is er graffiti op de muren gespoten. De huidige staat van het schoolplein is te wijten aan hangjongeren die 's avonds gebruik maken van de speelplaats.

Het schoolbestuur benadrukt dat zij jongeren niet wil verbieden om het schoolplein te betreden. Wel eisen zij dat de mensen die gebruik willen maken van het schoolplein zich gedragen en de speelplaats schoon achterlaten. Inmiddels is ook de lokale politie op de hoogte gesteld.

Nationale Onderwijsgids

VorigeMiddelbare scholieren verwachten oorlog in Europa
VolgendeOnderwijscafe in teken van verkiezingen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter