4 mei 2012

PO-Raad, VO-raad en AVS organiseren op donderdag 31 mei 2012 om 16.30 uur een Onderwijscafé met het thema: 'Verkiezingen 2012 -
speerpunt onderwijs' over de plannen van de politiek met het onderwijs. Het Onderwijscafé vindt deze plaats in Nieuwspoort, Lange Poten 10 in Den Haag. U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst via www.hetonderwijscafe.nl
Met nieuwe verkiezingen in het vooruitzicht worden opnieuw de speerpunten vastgelegd. Wat vinden de politieke partijen belangrijk voor het onderwijs en hoe verhouden deze prioriteiten zich ten opzichte van de praktijk? Het Onderwijscafé staat geheel in het teken van de soms scheve verhouding tussen de wensen van de politiek en de realiteit van de praktijk: de scholen.
Het debat is vrij toegankelijk.
Inloop vanaf 16.00 uur, start debat om 16.30 uur en einde om ongeveer 18.00 uur.

Over het Onderwijscafé

Het Onderwijscafé is een initiatief van PO-Raad, VO-raad en AVS. Hier gaan politici, beleids- en opiniemakers en met vertegenwoordigers van het veld in een politiek café met elkaar in gesprek en debat. In het Onderwijscafé komen onderwijsactualiteiten aan bod “ het nieuws van de dag “ en wordt één thema dat zowel primair als voortgezet onderwijs raakt, uitgelicht. Dit alles in een dynamische setting met actieve deelname van het publiek. Na afloop wordt de aanwezigen een hapje en een drankje aangeboden en is er gelegenheid tot napraten.

Trefwoorden:

Onderwijscafé

Relevante links:www.hetonderwijscafe.nl

VorigeBasisschool baalt van gevaarlijke speelplaats
VolgendeAankondiging kennisgroep financien
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter