Ouderbetrokkenheid brengt demissionair minister Van Bijsterveldt in Zeeland

Demissionair minister Marja van Bijsterveldt van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap brengt maandag 4 juni 2012 een bezoek aan Zeeland. Haar bezoek staat in het teken van ouderbetrokkenheid. Een van de scholen die ze aandoet, is het Zeldenrust-Steelantcollege in Terneuzen. Dat meldt de website van de VO-raad.
Het Zeldenrust-Steelantcollege is n van de tien scholen die participeren in een pilotproject dat de VO-raad in samenwerking met het LAKS, Forum en ouderorganisaties uitvoert. Met dit project wordt beoogd de betrokkenheid van ouders bij de (succesvolle) schoolloopbaan van hun kinderen te versterken.

In Vlissingen wordt diezelfde dag van 19.00 tot 21.30 uur een symposium over ouderbetrokkenheid in Zeeland gehouden.

Nationale Onderwijsgids

VorigeOpnieuw natte voeten op basisschool De Oversteek
VolgendeTentoonstelling studenten Edudelta College in gemeentehuis Barendrecht
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter