Opnieuw natte voeten op basisschool De Oversteek

Brandweerslangen zijn onmisbaar in een veilig schoolgebouw. Maar soms kunnen deze voor overlast zorgen. Dat merkte basisschool De Oversteek in Dreumel. Zaterdag 27 mei 2012 had deze school andermaal te maken met overlast door water. Dat meldt de website van De Gelderlander.
In september 2011 was in de nieuwe multifunctionele accommodatie D' Hoender, waarvan De Oversteek een onderdeel is, ook een brandweerslang gesprongen. De wateroverlast van afgelopen zaterdag konden vrijwilligers zelf de baas.

Basisschool De Oversteek heeft afgelopen maandag voor de zekerheid alle brandweerslangen laten onderzoeken. Er bleek niets mee aan de hand te zijn.

Nationale Onderwijsgids

VorigeVijf studenten genomineerd voor Olympische mbo impressie
VolgendeOuderbetrokkenheid brengt demissionair minister Van Bijsterveldt in Zeeland
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter