Afscheid van schoolgebouw basisschool Blitswijk

Drie dagen voorafgaand aan de sloop van de oudste vleugel van basisschool Blitswijk viert deze school in Uden een feestje. Vrijdag 22 juni 2012 (16.30-18.30 uur) kunnen voormalig leerlingen (en hun ouders) en medewerkers er afscheid nemen van het schoolgebouw waar velen van hen jaren hebben doorgebracht. Dat meldt Uden.kliknieuws.nl.
Basisschool Blitswijk zal in de komende anderhalf jaar plaats moeten maken voor het geheel nieuwe Ontmoetingsplein MuzeRijk. Met de start van de bouw van deze multifunctionele accommodatie zal na de bouwvak worden begonnen. Ontmoetingsplein MuzeRijk zal huisvesting gaan bieden aan organisaties voor opvang, onderwijs, sport, welzijn, wonen en zorg. December 2013 zal Ontmoetingsplein MuzeRijk geopend worden.

Nationale Onderwijsgids

VorigeLenteakkoord neemt financiele zorg van onderwijs niet weg
VolgendeReformatorisch voortgezet onderwijs draagt nauwelijks bij aan geloofsopbouw
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter