Mbo studenten aan de slag in Spaans asiel

Mbo-studenten van Helicon Opleidingen gaan opnieuw aan de slag in Kimba, een asiel voor katten en honden in Zuid-Spanje. Dat meldt Helicon.nl.
Twee groepen van 24 Nijmeegse studenten zullen in het Spaanse asiel diverse werkzaamheden gaan verrichten. Denk bijvoorbeeld aan de verblijven schoonmaken, honden uitlaten en dieren ontwormen en ontvlooien. Ook een excursiedag staat op de agenda.

Het project Kimba won meteen bij de start in 2009 de Symbioseprijs. De mbo-studenten hebben inmiddels sponsorgeld opgehaald voor materialen die Kimba goed kan gebruiken, zoals shampoo en verf. Ook zal het verzamelde sponsorbedrag worden aangewend voor de aanschaf van bijvoorbeeld een operatietafel en geneesmiddelen.

Nationale Onderwijsgids

VorigeMeer vroegtijdige schoolverlaters in Friese Wouden
VolgendeMiddelbare scholieren verwachten oorlog in Europa
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter