Sociaal bewogen studenten ROC Nijmegen op reis naar de Filipijnen

Zes studenten van de mbo-opleiding Bewegingsagoog van ROC Nijmegen gaan donderdag 24 mei 2012 op reis naar de Filipijnen. Daar zullen zij ouderen, kinderen en mensen met een handicap, stoornis of beperking helpen bewegen. Dat meldt Roc-nijmegen.nl.
De studenten zullen tijdens hun verblijf op de Filipijnen diverse initiatieven ontplooien. Ze gaan bijvoorbeeld een voetbalvereniging voor wees- en dorpskinderen oprichten, sporten met jongeren uit een verslavingskliniek en met straatkinderen sportactiviteiten doen.

De ROC Nijmegen-studenten zamelden geld in om twee maanden lang met deze en andere doelgroepen op de Filipijnen aan de slag te kunnen gaan.

Nationale Onderwijsgids

VorigeLeidse confessionele onderwijsstichtingen mogen fuseren
VolgendeIngeblikte docent
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter