De besturen van de Stichting Christelijk Voortgezet Onderwijs en de Stichting Katholiek Onderwijs Leiden mogen fuseren. Dat heeft minister Marja van Bijsterveldt van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap bepaald. De fusie tussen beide stichtingen vindt 1 augustus 2012 officieel plaats. Daarover bericht Dichtbij.nl.
Met deze fusie beogen de stichtingen het confessionele onderwijs in Leiden en omstreken ook in de toekomst te kunnen blijven garanderen. Bovendien biedt de bestuurlijke samenwerking de aangesloten scholen (voortgezet onderwijs en basisonderwijs) praktische voordelen. De naam van de nieuwe organisatie wordt Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden (SCOL).

Nationale Onderwijsgids

VorigeBovenbouw basisonderwijs werkt met veilige zoekmachine Davindi
VolgendeSociaal bewogen studenten ROC Nijmegen op reis naar de Filipijnen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter