Acceptabele cijfers mbo schooluitval

Dinsdag 15 mei 2012 namen circa vijftig mbo-onderwijsprofessionals deel aan de Pro-meeting middagconferentie Voortijdig schoolverlaten VSV - Tijd voor een evaluatie voor middenkader en docenten uit het mbo.

Christoph Meng, onderzoeker van Maastricht University, presenteerde tijdens deze bijeenkomst de nieuwste VSV-cijfers over schooluitval. Daarover bericht Profielconferenties.nl.

De belangrijkste conclusies van Meng waren dat het internationaal gezien met de preventie van schooluitval in het middelbaar beroepsonderwijs goed gaat in ons land. Verder acht hij het belangrijk dat na uitval veel leerlingen binnen anderhalf jaar weer onderwijs genieten.

Nationale Onderwijsgids

VorigeUtrechtse cultuurcoach hamert op belang kunsteducatie
VolgendeGamification niets nieuws maar wel steeds beter
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter