Model Europees Parlement in 2013 in Breda

De 24ste editie van het Model Europees Parlement (MEP) zal in 2013 plaatsvinden in Breda. Samen met de gemeente Breda gaan drie onderwijsinstellingen uit Breda en omstreken, onder leiding van het Stedelijk Gymnasium, dit grootschalige evenement organiseren in de Brabantse stad. Dat meldt Bredavandaag.nl.
Het MEP is een simulatiespel voor leerlingen in het middelbaar onderwijs. Jaarlijks kan dit evenement, dat een week duurt, zich verheugen in de deelname van circa tweehonderd scholieren en veertig docenten van 26 middelbare Vlaamse en Noord-Brabantse scholen. Dit jaar vond het MEP plaats in het Belgische Lier.

Nationale Onderwijsgids

VorigeHoogopgeleide Amsterdamse ouders kiezen voor gemengde school
VolgendeStudenten De Rooi Pannen bedenken campagne Bus Band Battle
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter