Leerlingen uit het havo hoeven vanaf volgend schooljaar niet langer vanuit Rijssen naar Apeldoorn te reizen voor hun diploma. Vanaf augustus biedt de Jacobus Fruytier Scholengemeenschap ook vier en vijf havo aan. Dat meldt TC Tubantia.
Al sinds 1994 moeten leerlingen uit de topklassen van het havo en het vwo naar Apeldoorn, omdat in Rijssen geen lessen in de bovenbouw mochten worden gegeven. Na een jarenlange lobby heeft het ministerie van Onderwijs nu toestemming gegeven voor de bovenbouw havo.

Volgend jaar wordt vijftig vierdejaars havisten zo de reiskosten bespaard voor het heen en weer reizen van en naar Apeldoorn.

Nationale Onderwijsgids

VorigePO Raad blij met fasering invoering Passend onderwijs
VolgendeROC Nova College zoekt bedrijven die klussen hebben voor cursisten
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter