Recreantenatlas Beroepsonderwijs voor opleiding Leisure  Hospitality

RECRON, de brancheorganisatie voor recreatieondernemers, heeft de afgelopen maanden gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe onderwijsmethode. Deze onderwijsmethode is gebaseerd op de Recreantenatlas van RECRON en is tot stand gekomen als project binnen Ruim baan voor Recreatie. Roc.nl meldt dat de eerste genteresseerde scholen zich al gemeld hebben voor deze nieuwe methode.
De RECRON Recreantenatlas laat een nieuwe manier van doelgroepsegmentatie zien en ondersteunt de beroepsopleiding Leisure Hospitality (niveau 3 en 4) door op een moderne manier met marketing aan de slag te gaan. Daarbij draait het om weten wie je doelgroep is en vraaggericht te werk gaan. Ruim achthonderd RECRON-ondernemers werken met de Recreantenatlas.

Nationale Onderwijsgids

VorigeThomas a Kempis College Zwolle sportiefste vo school van Nederland
VolgendeUitdagender leren met gamification
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter