17 april 2012

Op vrijdag 8 juni zal staatssecretaris Halbe Zijlstra, tijdens de afsluitende sessie van het congres Bevlogen Besturen, een bijdrage verzorgen en vervolgens deelnemen aan de discussie over de toekomst van het onderwijs. Het laatste officiële programmaonderdeel van het congres van de PO-Raad begint met een korte presentatie van enkele inhoudelijke speerpunten voor de komende jaren, die een dag eerder tijdens de ALV van de PO-Raad zijn besproken. De staatssecretaris zal hierop reageren. Daarna vindt een paneldiscussie plaats tussen een aantal leden van de PO-Raad en de staatssecretaris, waarbij ook ruimte is voor inbreng vanuit de zaal. In deze slotsessie komen onderwijspraktijk, congreskennis en politiek samen in een gesprek over de toekomst van het onderwijs. Wij nodigen u van harte uit ook naar het congres te komen en deel te nemen aan de discussie.

Relevante links:Meer informatie congres Bevlogen BesturenAanmelden voor ALV en/of congres

VorigeTV Academy start mbo en hbo opleiding
VolgendeTwinning met Caribisch Nederland
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter