Sportdag Anthoniusschool levert 800 euro op voor Alpe dHuzes

De jaarlijkse sportdag van de Anthoniusschool in Oud-Vossemeer stond dit jaar in het teken van de Alpe d'Huzes, het jaarlijkse fietsevenement van de kankerbestrijding. Nu ging het er altijd al fanatiek aan toe tijdens de sportdag, maar dit jaar zette de leerlingen een stapje extra, zo meldt de Stentor.
Op het programma stond een sponsorloop ten bate van de stichting StaVoord6, die meedoet aan Alpe d'Huzes. De loop was een succes en het leverde maar liefst 800 euro op.

De cheque werd door schooldirecteur Piet Soffers overhandigd aan Frank Hommel van StaVoord6. Deze dankte de leerlingen hartelijk voor hun inzet en overhandigde als beloning een herinnering als aandenken van de jaarlijkse sportdag.

Nationale Onderwijsgids

VorigeBasisschoolleerlingen op bezoek bij ROC Friese Poort
VolgendeGreijdanus viert Jubileum
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter