Het Greijdanus College in Meppel bestaat vandaag vijftig jaar. Om dat te vieren houdt de school een renie met een modeshow en een tentoonstelling, zo meldt De Stentor.
Leerlingen van het Greijdanus College hebben eerder deze maand al een schoolfeest gehad. Op de renie hebben oud-leerlingen de kans om bij te praten. Daarnaast vindt er een heuse modeshow plaats waarin schoolmode van de afgelopen 50 jaar naar voren komt.

"Zij lopen over een catwalk in kleding uit vijf periodes. Ze dragen ook de haardracht uit die tijd en op de achtergrond klinkt de muziek van die generatie", zegt vestigingsdirecteur Karine Vreugdenhil.

Nationale Onderwijsgids

VorigeSportdag Anthoniusschool levert 800 euro op voor Alpe dHuzes
VolgendeTV Academy start mbo en hbo opleiding
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter