Knokpartij op school in Arnhem

Afgelopen dinsdag vond een vechtpartij plaats tussen leerlingen in de kantine van een middelbare school in Arnhem. De vechtpartij liep dusdanig uit de hand dat de politie moest worden ingeschakeld, zo meldt De Gelderlander.
De politie kreeg van een melder te horen dat de jongeren steekwapens hadden, maar dat bleek niet het geval te zijn. Toen de politie eenmaal aangekomen was waren de leerlingen al uit elkaar getrokken.

Twee leerlingen hebben tijdens de knokpartij letsel opgelopen. Bij de ruzie waren niet alleen leerlingen van de school betrokken. De jongeren hadden al langer ruzie met elkaar. De politie heeft de namen genoteerd van vijf leerlingen die betrokken waren bij de vechtpartij, maar er is niemand meegenomen naar het bureau.

Nationale Onderwijsgids

VorigeOranje voor het goede doel
VolgendeMinder uitval scholen gemeente Moerdijk
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter