Deze week debatteert de Tweede Kamer over het wetsvoorstel Passend onderwijs. De PO-Raad heeft daarom het inititatief genomen om samen met vak-en ouderorganisaties een open brief te plaatsen in de Volkskrant. Hierin laten wij de de Kamerleden weten dat wij de doelstellingen van het Passend onderwijs onderschrijven, maar dat het onmogelijk is met de knellende invoeringstermijn en de bijbehorende forse bezuinigingen tot een goede invoering te komen.
We roepen de Kamerleden op om in het debat te kiezen voor het belang van het kwetsbare kind en aan te sturen op een ander Passend onderwijs waarbij het kind en de kwaliteit van onderwijs gewaarborgd zijn. Neem scholen de menskracht en instrumenten niet af om dat waar te maken.


Trefwoorden:

Passend onderwijs

Relevante links:Lees de open briefStaking en acties 6 maart 2012

VorigeOranje Fonds creeert kansen voor jongeren
VolgendeBeter wiskundig inzicht leerlingen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter