Mbo studenten organiseren Proef en Probeershow

Leerlingen van het ROCvA MBO college in Hilversum hebben vorige week de jaarlijkse Proef en Probeershow georganiseerd. Het team Detailhandel van de school heeft de organisatie op zich genomen. Studenten kregen tijdens het evenement de gelegenheid hun stagebedrijf te tonen aan studiegenoten en publiek, zo meldt de Weekkrant.
De studenten presenteerden het assortiment van een winkelbedrijf waar zij werken en een opleiding volgen. Vervolgens kon het publiek de meegebrachte producten bekijken, proeven en proberen.

Daarna werd het publiek gevraagd punten te geven voor presentatie en orginaliteit. Op basis daarvan kwam Stefan van der Laan als winnaar uit de bus. Hij presenteerde producten uit de groentewinkel waar hij werkzaam is.

Nationale Onderwijsgids

VorigePraktijkschool in Oss kan niet genoeg stageplekken vinden
VolgendeCijfermateriaal mediawijsheid en kinderen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter