Het ROC Nova College in Haarlem is op zoek naar stageplekken voor leerlingen van de opleiding Zorg en Welzijn. Het college zoekt gezinnen met jonge kinderen die nog niet naar de basisschool gaan, zo meldt Dichtbij.nl.
De leerlingen leren hoe zij een gezin het beste kunnen ondersteunen. De stagiaire kan worden ingezet bij diverse taken, van kinderopvang tot het koken van maaltijden.

Het Nova College ziet graag dat leerlingen op deze manier vaardigheden ontwikkelen die van pas kunnen komen als zorgkundige. Tijdens het verblijf bij een gezin leert een stagiaire cruciale vaardigheden zoals samenwerken, overleggen, plannen en organiseren.

Nationale Zorggids

VorigeTechnasium in Zierikzee wil meer sponsoring
VolgendePhoto Story
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter