Kennisnet brengt politiek dichter bij scholieren

Met Politiek Dichtbij brengt Kennisnet landelijke politici in contact met scholieren uit het voortgezet onderwijs. Op maandag 19 maart gaat Jesse Klaver (Groen Links) in debat met scholen uit Tilburg en Hoogezand.

Bij het debat wordt gebruik gemaakt van webconferencing. Op deze manier maken afstanden niet uit, de scholieren blijven gewoon in hun eigen school. Jesse Klaver is te gast bij Kennisnet. Het Theresia Lyceum uit Tilburg zal de stelling 'Havisten moeten de mogelijkheid krijgen vakken waar ze goed in zijn op VWO niveau af te sluiten' aanvallen. In de tweede debatronde zal het Aletta Jacobs College uit Hoogezand in debat gaan over de hoogte van de aanvullende studiebeurs.

Het debat is maandagmiddag om 15u te volgen op de website vanPolitiek Dichtbij.

VorigeFlinke afname schooluitval mbo opleidingen Zeeland
VolgendeOnderwijs en politiek praten weer met elkaar
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter