School ontruimd na mislukte scheikundeproef

Het Radius College in Breda is in zijn geheel ontruimd nadat een scheikunde proef met gevaarlijke stoffen is mislukt, zo meldt RTL Nieuws.
Volgens een woordvoerder van Veiligheidsregio Breda zijn tijdens een scheikundeproef gevaarlijke stoffen met elkaar in aanraking gekomen. Als gevolg van de hevige reactie werd een aantal leerlingen onwel.

Ook in een ander lokaal raakten leerlingen buiten bewustzijn. Of dit ook door de scheikundeproef kwam kan niet bevestigd worden. De scholieren zijn in een nabijgelegen gebouw opgevangen. Twee studenten zijn naar het ziekenhuis gebracht. Overige leerlingen die onwel waren geworden konden ter plekke behandeld worden.

Nationale Onderwijsgids

VorigeAmerikaanse school viert Pi Dag
VolgendeDoen alsof projecten
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter