De gemeente Oldebroek zet in op een sportieve jeugd in de hele gemeente. Om dit te bereiken worden combinatiefunctionarissen ingezet die onderwijs met sport verbinden.
Op maandag 19 maart 2012 gaan de combinatiefunctionarissen officieel van start. 's Middags zal op basisschool de Bron in Wezep een feestelijke en sportieve pauzeactiviteit gegeven worden door de kersverse combinatiefunctionarissen.

Tijdens de opening, die van 12.30 uur tot 13.15 uur duurt, kunnen kinderen op het schoolplein van basisschool de Bron deelnemen aan ballontrappen en is er een speciale parachute activiteit georganiseerd.

Kinderen kunnen meedoen aan activiteiten zoals die in de toekomst op verschillende scholen gehouden worden. Om 13.00 uur zal wethouder Nicolet Hoorn de officile aftrap verrichten. De aftrap is in de vorm van een openingsdans waar wethouder Hoorn samen met alle kinderen aan deelneemt.

Nationale Onderwijsgids

VorigeBeleving van leraren niet positief
VolgendeSchool ontruimd na toiletbrand
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter