De PO-Raad nodigt haar leden uit voor de slotconferentie 'De toekomst van Goed Bestuur' op woensdag 18 april 2012 vanaf 9.00 in het Centraal Museum in Utrecht. Tijdens deze conferentie blikken we terug maar kijken we vooral vooruit. Voor deze slotconferentie nodigen we nadrukkelijk ook uw toezichthouders uit.
In 2010 hebben we met elkaar besloten de Code Goed Bestuur in te voeren. De afgelopen periode heeft in het teken gestaan van ontwikkelen, toetsen en toepassen. We naderen nu het einde van het ontwikkeltraject.
Het programma van de conferentie maken we spoedig bekend. Maar meld u nu vast aan, want het aantal plaatsen in beperkt. De plaatsen worden vergeven op basis van het moment van inschrijving. U kunt deze werkconferentie samen met uw collega-bestuurders kosteloos bijwonen.
U kunt zich inschrijven voor de slotconferentie via onderstaande link.
Met vragen kunt u mailen naar goedschoolbestuur@poraad.nl


Trefwoorden:

Goed bestuur

Relevante links:Aanmelding slotconferentie 'De toekomst van Goed Bestuur'

VorigeOpleiding verpleegkundige sluit niet goed aan op praktijk
VolgendeWerkdruk voor zeer veel leraren niet acceptabel
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter