Leerlingen verzorgen diner voor daklozen

Vier cursisten van de opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid van het ROC Nova College in Haarlem hebben tijdens de voorjaarsvakantie een driegangen diner voor daklozen verzorgd in de nachtopvang van het Leger des Heils aan de Bakenessergracht in Haarlem.

De cursisten verzorgden het daklozendiner binnen hun project Van Droom naar Daad'. Een ambitieus project waaraan veel partijen hebben meegewerkt waaronder voedselbank Haarlem en City Air Express.

De cursisten in samenwerking met de afdeling Horeca in de keuken van het Nova Grand Caf Restaurant de gerechten bereid. De gerechten werden vervolgens in warmhoudbakken met een auto van het Nova College naar de nachtopvang van het Leger des Heils vervoerd. Daar hebben ze de tafels feestelijk gedekt en het diner geserveerd.

Nationale Onderwijsgids

VorigeDenk mee over nieuwe onderzoeks en ontwikkelprojecten
VolgendeProtest tegen aanleg brede scholen Delfzijl
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter