Vierdejaars studenten van de opleiding sportmanagement van de afdeling CIOS Haarlem van het ROC Nova College kregen op 8 februari een gastcollege over het belang van je online reputatie en de voor- en nadelen sociale media. Vooral de twitterfountain maakte indruk op de cursisten. De tweets die ze tijdens de les stuurden, zagen ze bijna gelijk terug op het scherm.
Patrick Meulensteen, information engineer bij RICOH Nederland, verzorgde het gastcollege. Patrick over de CIOS'ers en sociale media: "Opvallend was in deze groep, weinig Twitteraars en veel Facebook gebruikers. De verhoudingen per klas of groep zijn telkens weer anders. De volgende reacties kwamen via de twitterfontain, mooi om te zien hoe goed ze bij deze school met hun twitter account de dialoog aangaan."

Nationale Onderwijsgids

VorigeLeerlingen middelbare school doen toets over
VolgendeWelke workshops wil je bezoeken tijdens Gewoon Speciaal ict IPON 2012
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter