Eerste boom in project Groen dorp Haren

Op donderdag 1 maart plant wethouder Reina de Bruijn 's ochtendsvroeg op het schoolplein van basisschool St. Lambertus in Haren de eerste boom van Groen dorp Haren'. Ze doet dit samen met de kinderen van die school. Zodra de boom staat, planten de kinderen de rest van de ochtend verschillende bomen in Haren.
In totaal komen er 16 vrijstaande bomen in de kern van Haren. In de lanen rondom de kern (Groenstraat, Berghemseweg en Eindstraat) komen 47 essen. Daarmee is de hele kern van Haren omgeven met dezelfde soort bomen.
Het bomenplan is een deel van project Groen dorp Haren. Groen dorp Haren wil de kwaliteit van het landschap in en rond Haren verbeteren. De plannen hiervoor zijn samen met de inwoners gemaakt.

Nationale Onderwijsgids

VorigeKanttekeningen bij wet Toetsing in het primair onderwijs
VolgendeTwitterende scholieren moeilijk aan te pakken
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter