Laat je inspireren door de ervaringen van het Ichthus College

Het online tijdschrift van Het Leren van de Toekomst is vandaag uitgebracht. Het tijdschrift blikt terug op het bijzondere experiment en laat zien hoe in een bestaand lesprogramma intensief gebruik werd gemaakt van de inzet van ict en wat er nu al mogelijk mee is. Bekijk de reacties en ervaringen van het Ichthus College in Kampen en lees over de resultaten en opbrengsten. De videos, concrete beschrijvingen van de projectstappen en praktische tips van het Ichthus geven je handvatten om ict verder te integreren in het eigen onderwijs.

Bekijk het online tijdschrift van Het Leren van de Toekomst


Over het Leren van de Toekomst

Het Ichthus college in Kampen heeft van 3 tot en met 21 oktober 2011 lesgegeven met behulp van de nieuwste technologie. Tijdens het experiment hebben een 2e jaars VMBO-klas en docenten ervaringen opgedaan met de mogelijkheden van een leeromgeving waarin innovatieve technologische oplossingen optimaal worden benut. Kennisnet onderzoekt welke bijdragen ict-toepassingen leveren aan de kwaliteit van het onderwijs. Zelf met het Leren van de Toekomst aan de slag? Op Hetlerenvandetoekomst.nl vind je de verschillende stappen die gedurende het project zijn doorlopen en die je inspiratie kunnen geven.

VorigeICT toepasbaar gemaakt in innovatieve projecten
VolgendePO Raad vraagt Tweede Kamer meer duidelijkheid over afrondend debat Passend onderwijs
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter