6 november 2012. Voorafgaand aan het officiële gedeelte van de ALV van dinsdag 27 november zal de heer Frank Kalshoven optreden als gastspreker. Frank Kalshoven is bekend als publicist (columns in de Volkskrant en Vrij Nederland), gastspreker, en - sinds begin 2006 - medeoprichter en mededirecteur van de Argumentenfabriek. De Argumentenfabriek heeft in opdracht van de PO-Raad een feitenkaart ontwikkeld rond het thema Krimp. De feitenkaart biedt bestuurders in krimpgebieden handvatten voor effectief bestuurlijk handelen en wordt voorafgaand aan de ALV ook wordt aangeboden aan de ALV als opdrachtgever.
Op dinsdag 27 november van 9.30u-12.30u vindt de volgende Algemene ledenvergadering van de PO-Raad plaats in Utrecht. Het bestuur van de PO-Raad nodigt alle leden van harte uit om deel te nemen aan deze Algemene Ledenvergadering. Op de agenda voor deze ALV staan de (meerjaren)begroting en de vormgeving van de samenwerking met de VO-raad, de profielorganisaties en de AVS.
U kunt zich aanmelden voor de ALV via het aanmeldformulier.
Locatie: Hotel Mitland
Datum: 27 november 2012
Tijd: 9.30u-12.30u (aansluitend lunch)


Trefwoorden:

Vereniging

Relevante links:Aanmeldformulier

VorigeLeren je met lijf beter dan leren met je hoofd
VolgendeFrans Droog over flipped classroom en learning analytics
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter