Hoe kun je hoogbegaafde kinderen meer uitdagen met tablets?

Dit was één van de vragen waarover deelnemers brainstormden tijdens de workshops van TEDx Youth Amsterdam op zaterdag 17 november. Een andere groep deelnemers wisselden ideeën uit over de inzet van Twitter. Kan dit medium helpen om ouders meer bij de school te betrekken en kan het helpen leerlingen mediawijzer te maken?


Studenten van de minor Media Jasper en Milou begeleidden de brainstorm, samen met docente Rianne en projectmanager Erwin van Kennisnet. Milou houdt zelf een blog bij en doet verslag van de uitkomsten van de brainstorms en haar ervaringen tijdens deze dag.


Lees de blogpost van Milou

VorigeSportiefste basisschool van Nederland
VolgendeInternet der Dingen in het onderwijs – Ervaringen vanuit het pioniersfront
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter